Vrouw lichtgewond door ongeval bij station Vlissingen Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een jonge vrouw is vandaag tegen de avond lichtgewond geraakt toen ze ten val kwam, waarschijnlijk met haar fiets, bij het NS-station Vlissingen Souburg.

De politie heeft geen details bekendgemaakt. Op de plek van het ongeval stonden twee fietsen en een scooter, na behandeling in de ambulance vertrok de vrouw op een van de fietsen. Een man pakte de scooter. Even daarvoor had de man het aan de stok gekregen met omstanders die foto’s maakten. De aanwezige motoragent maande hem rustig te blijven.

- Advertentie -

Gistermiddag werd de brandweer opgeroepen voor een containerbrand in de Walstraat. Een medewerkster van een damesmodezaak vlakbij had 112 gebeld. Maar een man die op straat bezig was met een knikarmhoogwerker vroeg een emmer water, kreeg die vanuit de modezaak en bluste zelf het vuurtje (foto onder).

Toen de brandweer kwam en zag dat het geen ondergrondse container betrof, maar een prullenbak die bovendien al geblust was, ging het meteen retour kazerne.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer hoeft niet te blussen na melding uit Scheldestraat
Volgend artikelOnbekenden stichten brand in zendmast Nollebos
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).