Twee schietincidenten binnen 12 uur, politie start onderzoek

Het kogelgat in een raam van een appartement aan het Pablo Picassoplein. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De politie doet onderzoek naar twee schietincidenten in Vlissingen. Het eerste voorval werd gisteravond gemeld omstreeks 19.15 uur op de Minister Lelystraat. Afgelopen nacht werd omstreeks 04.20 uur ook nog op een woning geschoten aan de Hercules Segherslaan. In de ruit is een inslag zichtbaar.

Er zijn bij de schietpartijen geen gewonden gemeld. Ook ontbreekt van de dader of daders ieder spoor. Er is in beide gevallen een buurtonderzoek ingesteld. De recherche onderzoekt of er een verband is tussen beide schietpartijen.

- Advertentie -

De politie kreeg maandagavond meerdere meldingen dat er ongeveer zes schoten waren gehoord in de omgeving van de Leeghwaterstraat / Minister Lelystraat. De agenten troffen ter plaatse geen gewonden of mogelijke daders aan. Bij de politieactie werd de helikopter en zijn ook enkele speurhonden ingezet. Er zijn in de directe omgeving enkele personen gecontroleerd. Ook werd er een kogelgat gevonden in een raam van een appartement aan het Pablo Picassoplein.

Rond 04.20 uur vannacht werd er opnieuw een schietincident gemeld. Dit keer op de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Daar werd door de ruit van een flatwoning geschoten, De bewoner raakte niet gewond. Agenten hebben nog tevergeefs in de omgeving naar de dader(s) gezocht.

Zie ook:
Schoten gelost omgeving Leeghwaterstraat, dader(s) voortvluchtig (13-05-2024)

- Advertentie -
Vorig artikelSchoten gelost omgeving Leeghwaterstraat, dader(s) voortvluchtig
Volgend artikelBurgemeester Vlissingen: ‘Schietincidenten ongehoord en onacceptabel’
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.