Hulpdiensten ingezet voor gewonde persoon in duingebied Dishoek

© Foto: Brandweer Zoutelande
- Advertentie -

Gisteravond raakte een persoon gewond door een val in het duingebied van Dishoek. Onder andere de brandweer werd ingezet omdat het slachtoffer zich op een moeilijk bereikbare plek bevond.

Even na 21.30 uur werden twee brandweerploegen en een hulpverleningsvoertuig van de KNRM uit Westkapelle met spoed opgeroepen voor een til-assistentie in het duingebied van Dishoek. Hier was een persoon ten val gekomen maar vanwege de moeilijk bereikbare plek kon de ambulancedienst het slachtoffer niet direct meenemen.

- Advertentie -

De twee brandweerploegen hebben samen met de medewerkers van de KNRM het slachtoffer uit het duingebied gedragen en naar de ambulance gebracht. Hierna is de gewonde overgebracht naar een ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelVier mannen aangehouden in onderzoek naar schietincidenten
Volgend artikelPolitie controleert winkeliers en horecaeigenaren op wetgeving in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.