Meerdere auto’s vernield in Middengebied, politie zoekt getuigen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Afgelopen weekend zijn er in het Vlissingse Middengebied meerdere auto’s vernield. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt of getuigen zich willen melden.

De vernielingen aan verschillende auto’s zouden zijn gepleegd in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01.30 uur. Volgens de politie vonden de feiten plaats in de omgeving van de Bosjeslaan in Vlissingen.

- Advertentie -

De politie doet via social media een oproep aan mensen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben om zich te melden bij de politie. Ook omwonenden die camerabeelden hebben waarop de vernielingen mogelijk te zien zijn worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het nummer: 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelAutomobilist en fietser botsen op Wagenaarstraat
Volgend artikelBrandweer ingezet voor gaslekkage in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.