- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 Nieuws18-jarige Vlissinger betrapt op rijden zonder rijbewijs

18-jarige Vlissinger betrapt op rijden zonder rijbewijs

- Advertentie -

Een 18-jarige man uit Vlissingen is gisteravond betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De bromfiets waarop de man reed is door de politie in beslag genomen.

De bromfietser werd omstreeks 20.45 uur voor een reguliere controle aan de kant gezet op de Wagenaarstraat in Vlissingen. Na controle bleek dat het rijbewijs van de 18-jarige Vlissinger in mei al was ingenomen en dat hij dus zonder geldig rijbewijs een scooter bestuurde. Ook bleek de bromfiets de status ‘wachten op keuring’ (WOK) te hebben en dat er dus niet mee gereden mag worden. De man verklaarde dat hij de bromfiets had geleend en dat deze niet van hem was.

- Advertentie -

Volgens een politiewoordvoerster hebben agenten proces-verbaal opgenomen voor het rijden zonder geldig rijbewijs. De scooter is in beslag genomen en staat gestald op het politiebureau tot dat duidelijk is wat ermee gebeuren moet.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
13.6 ° C
14 °
12.8 °
94 %
2.1kmh
100 %
vr
16 °
za
16 °
zo
16 °
ma
17 °
di
14 °

Vluchtende winkeldief aangehouden door politie

De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden die in een van de winkels in het winkelcentrum Papegaaienburg een winkeldiefstal had gepleegd.

Lichaam in zee bij Vlissingen is van vermiste zwemmer

Het lichaam wat dinsdagochtend door de politie voor de kust van Vlissingen uit het water is gehaald is van de sinds juli vermiste zwemmer. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

Stoffelijk overschot gevonden in water bij Vlissingen

Vanmorgen is voor de kust van Vlissingen een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van het gevonden lichaam.

Politie zoekt negen mannen vanwege schietincidenten Vlissingen

Vanavond liet de politie in het programma Opsporing Verzocht beelden zien van negen mannen die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietincident afgelopen mei in Vlissingen.

Schade bij botsing tussen auto’s op President Rooseveltlaan

Twee automobilisten zijn zondagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Volgens de politie raakte niemand gewond en was er alleen sprake van materiële schade.

Conflictmelding zorgt voor aanhouding na beledigen agent

Donderdagavond kwam er bij de politie een melding binnen van een conflict in Vlissingen. Van een conflict was echter geen sprake, wel vond iemand het nodig om een agent te beledigen.

Politie arresteert Vlissinger in onderzoek naar illegale zeevisserij

De politie heeft afgelopen dinsdag in Den Haag, Rotterdam en Vlissingen vier verdachten aangehouden, waarna hun woningen zijn doorzocht. De aanhoudingen en doorzoekingen zijn gedaan in het kader van een onderzoek naar de illegale vangst en handel in zeebaars, gevangen vanaf de Oosterscheldekering.