Hulpdiensten ingezet voor verkeersongevallen in Vlissingen

Het ongeval op de Paul Krugerstraat gisteravond. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Gisteravond en vannacht zijn de hulpdiensten opgeroepen voor verschillende kleine verkeersongevallen in Vlissingen. Bij één van de twee ongevallen raakte iemand gewond.

Het eerste ongeval vond even voor 18.00 uur plaats op de Paul Krugerstraat ter hoogte van de afslag naar de Industrieweg op de rijbaan richting de Keersluisbrug. Volgens een woordvoerster van de politie remde een personenauto, een grijze Volkswagen Polo, plotseling. Hierdoor klapte een scooterrijder, die achter de personenauto reed, op het voertuig. De politie laat weten dat er geen sprake was van noemenswaardig letsel. De opgeroepen ambulance kon daarom al snel omkeren. De betrokkenen handelen onderling de schade af.

- Advertentie -

Vannacht om even voor 01.00 uur ging het opnieuw mis. Dit keer op de kruising van de Alexander Gogelweg met de Gerbrandystraat. Hier werd een fietser door de bestuurder van een personenauto geschept. Mogelijk zag de bestuurster van de auto de fietser over het hoofd. Een ambulanceteam kwam met spoed ter plekke en ontfermde zich over het slachtoffer. Uiteindelijk werd de gewonde fietser met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke enkele getuigen gehoord. De schade zal onderling worden afgehandeld.

- Advertentie -
Vorig artikel18-jarige Vlissinger betrapt op rijden zonder rijbewijs
Volgend artikelDieven gaan er vandoor met ruim 150 meter aan krachtstroomkabels
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.