Twee fietsers botsen op elkaar in binnenstad

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Twee fietsers zijn begin deze avond gewond afgevoerd nadat ze tegen elkaar reden op het kruispunt van de Wagenaarstraat, de Vrouwestraat en de Vlamingstraat.

Het betrof een man en een vrouw. De man zat op het kruispunt met een hoofdwond (foto), de vrouw leek er slechter aan toe en lag gestrekt aan de rand van de Vrouwestraat. Aanvankelijk was een traumahelikopter opgeroepen maar die kon al snel gecanceld worden. Wel moest de vrouwelijke fietser na behandeling op straat met spoed naar het ziekenhuis in Goes. Even later kwam een tweede ambulance voor de man. Een agente stelde hem een blaastest in het vooruitzicht omdat ze vermoedde dat hij gedronken had.

- Advertentie -

Intussen bespraken omstanders de onoverzichtelijke kruisingen in hun buurt. Er gebeuren regelmatig ongevallen, vorige week vrijdag nog reed een autobestuurder tegen een fietsster op de hoek van de Wagenaarstraat en de Peperdijk. De fietsster raakte daarbij gewond.

- Advertentie -
Vorig artikelDieven gaan er vandoor met ruim 150 meter aan krachtstroomkabels
Volgend artikelPolitie druk met overlastgevers in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).