Politie druk met overlastgevers in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie is zaterdagmiddag drukdoende geweest met twee overlastgevers in Vlissingen. In het centrum viel een dronken man winkelpersoneel lastig en elders was er sprake van geluidsoverlast.

Gisteren in de loop van de middag kwam er bij de politie een melding binnen dat een dronken persoon het winkelpersoneel van een juwelier aan de Walstraat lastig zou vallen. Toen de politie ter plekke ging, bleek de man al te zijn gevlogen. Agenten maakten in de omgeving nog wel een zoekslag, maar troffen niemand meer aan die voldeed aan het signalement.

- Advertentie -

Later die middag kwam er ook een melding binnen van geluidsoverlast elders in Vlissingen. De melder hoorde uit een woning harde muziek. Toen agenten polshoogte gingen nemen hoorden ook zij de harde muziek. Nadat de bewoner een officiële waarschuwing had gekregen, konden de agenten weer verder.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee fietsers botsen op elkaar in binnenstad
Volgend artikelVrouw (91) moet rijbewijs inleveren na veroorzaken eenzijdig ongeval
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.