Vrouw (91) moet rijbewijs inleveren na veroorzaken eenzijdig ongeval

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie heeft vanmiddag het rijbewijs ingenomen van een 91-jarige vrouw. Dit omdat zij even daarvoor een eenzijdig ongeval had veroorzaakt in Oost-Souburg. Volgens de politie verkeerde vrouw niet onder invloed van alcohol of drugs.

Het eenzijdig ongeval gebeurde rond 15.00 uur op de M.A. van de Puttestraat in Oost-Souburg. De 91-jarige bestuurster uit Middelburg raakte door onbekende oorzaak een stoeprand en schoot vervolgens een stuk gras naast de M.A. van de puttestraat op. Volgens een politiewoordvoerster kwam de auto, doordat de bestuurster een stuurcorrectie gaf, alleen met de achterzijde tegen de gevel van een portiekwoning. Het voertuig kwam naast een boom tot stilstand.

- Advertentie -

Een verpleegkundige van de ambulance heeft de vrouw onderzocht, maar zij bleek niet gewond te zijn geraakt. Volgens de politie is het rijbewijs van de bejaarde vrouw ingenomen. Er is bij de bestuurster wel een blaastest afgenomen, hieruit kwamen geen bijzonderheden. Volgens de zegsvrouw van de politie zal de officier van justitie verder over deze zaak beslissen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie druk met overlastgevers in Vlissingen
Volgend artikel18-jarige Vlissinger onwel door drugsgebruik
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.