- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsBestuurster scooter lichtgewond na aanrijding met personenauto

Bestuurster scooter lichtgewond na aanrijding met personenauto

- Advertentie -

De bestuurster van een scooter raakte woensdagavond gewond aan haar arm door een aanrijding met een personenauto in de Vlissingse wijk Paauwenburg.

Het ongeval gebeurde rond 18.10 uur op de kruising van de Van Bossestraat met de Kappeyne van de Coppellostraat in Vlissingen. De scooterrijdster kwam uit de Kappeyne van de Coppellostraat en zag de automobilist, die van rechts kwam, over het hoofd.

- Advertentie -

Door de botsing kwam de scooterrijdster ten val en bezeerde hierbij haar linkerarm. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te onderzoeken. Na controle bleek het letsel mee te vallen en kon de vrouw door familie worden opgehaald.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.8 °
90 %
3.3kmh
8 %
za
23 °
zo
21 °
ma
20 °
di
16 °
wo
17 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!