- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsKorte zoekactie naar mogelijke drenkeling voor kust Vlissingen

Korte zoekactie naar mogelijke drenkeling voor kust Vlissingen

- Advertentie -

Aan het einde van de middag hielden de hulpdiensten een korte zoekactie naar een mogelijke zwemmer in de problemen in de Westerschelde bij Vlissingen. Na 30 minuten werd de zoekactie beëindigd.

Opstappers van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) uit Breskens werden vanmiddag omstreeks 17.45 uur opgeroepen voor een melding van een mogelijke zwemmer in de problemen in de Sardijngeul bij Vlissingen.

- Advertentie -

De reddingboot Zeemanshoop van de KNRM heeft samen met de strandwacht voor de kust van Vlissingen enkele zoekslagen gemaakt. Twee mannen zouden een zwemmer hebben gezien welke in de problemen was geraakt.

Rond 18.15 uur werd de zoekactie zonder resultaat beëindigd. Volgens de strandwacht betrof het een bal in het water welke werd aangezien voor een persoon.

Tegen sluitingstijd van de strandpost, omstreeks 19.20 uur, zagen de strandwachten een persoon op een luchtbed die in de vaargeul terecht was gekomen door de aflandige wind. Direct werd de net schoongemaakte waterscooter opnieuw gelanceerd om vervolgens de persoon veilig aan wal te kunnen brengen.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
14 ° C
15 °
12.8 °
90 %
3.3kmh
8 %
za
23 °
zo
21 °
ma
20 °
di
16 °
wo
17 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!