- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie verricht aanhouding vanwege steekincident Vlissingen

Politie verricht aanhouding vanwege steekincident Vlissingen

- Advertentie -

Vanmorgen vroeg vond er in Vlissingen een steekincident plaats. Eén persoon raakte hierbij gewond. De politie hield direct een verdachte aan.

Rond 04.15 uur werd er op een parkeerplaats in de wijk Westerzicht nabij het Westerzichtpad een gewonde man aangetroffen met een steekwond. Direct werden meerdere eenheden van de politie, marechaussee en een ambulanceteam met spoed naar de plaats delict gestuurd.

- Advertentie -

Het slachtoffer, een 20-jarige jongen, werd door ambulancemedewerkers ter plekke behandeld. Direct hield de politie een 21-jarige jongen aan als verdachte voor het steekincident. “In directe omgeving vonden we een mes en een boksbeugel. Dit namen we in beslag voor onderzoek”, aldus een woordvoerderster van de politie. De aanleiding voor het steekincident zou een ruzie zijn geweest tussen een klein groepje jongeren.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
13.8 ° C
14.4 °
12.2 °
93 %
3.2kmh
11 %
za
23 °
zo
21 °
ma
18 °
di
16 °
wo
15 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!