- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsAanhouding voor zware mishandeling 11-jarig meisje in Vlissingen

Aanhouding voor zware mishandeling 11-jarig meisje in Vlissingen

- Advertentie -

Gisteravond vond er in het centrum van Vlissingen een zware mishandeling plaats. Een meisje van 11 jaar werd door een onbekende op haar borst getrapt. De politie hield kort na het voorval een man aan.

Rond 21.15 kreeg de politie een melding van een mishandeling in het centrum van Vlissingen. Een meisje zou samen met haar vader door de Aagje Dekenstraat hebben gelopen toen een man uit het niets tegen haar borst trapte. Dat gebeurde ter hoogte van de Albert Heijn.

- Advertentie -

Door die trap viel het meisje, waarna ze met haar hoofd tegen een stalen buis zou zijn gevallen. Het slachtoffer, dat behoorlijk geschrokken was en moest huilen, is op de parkeerplaats van het ADRZ aan de Koudekerkseweg door de ambulance gecontroleerd. Hierna kreeg het kind van de hulpdiensten een zogeheten traumabeer om van de schrik te bekomen.

Een 25-jarige man uit Vlissingen is even later door de politie aangehouden op de hoek van het Bellamypark met de Nieuwendijk in Vlissingen. De politie vraagt mensen die het zagen gebeuren of die camerabeelden hebben om zich te melden. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
23.8 ° C
25.6 °
22.8 °
67 %
2.9kmh
24 %
za
24 °
zo
21 °
ma
19 °
di
17 °
wo
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!