- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsVrouw gaat ervandoor zonder te betalen bij restaurant

Vrouw gaat ervandoor zonder te betalen bij restaurant

- Advertentie -

De politie heeft dinsdagavond bemiddeld nadat een vrouw had geprobeerd om bij een eetgelegenheid te vertrekken zonder te betalen.

Restaurantmedewerkers gingen achter de vrouw aan toen ze erachter kwamen dat de vrouw al rennend zonder te betalen de benen had genomen. Het personeel kon de vrouw staande houden, maar geld om af te rekenen was er niet. Toen werd besloten om de politie in te schakelen. Na bemiddeling van de politie kon de rekening uiteindelijk toch worden voldaan.

- Advertentie -

Volgens agenten op Instagram bleek later dat de vrouw vaker niet betaalt bij horecagelegenheden. “In zo’n geval is sprake van flessentrekkerij. Dit valt onder het strafrecht. Helaas was er bij eerdere zaken echter geen aangifte gedaan, wat een aanhouding nu onmogelijk maakte”, aldus de politie.

Omdat de gegevens van de vrouw bekend zijn bij de politie, zal worden geprobeerd om de andere openstaande rekeningen alsnog door mevrouw te laten betalen, zo geeft de politie aan.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
23.8 ° C
25.6 °
22.8 °
67 %
2.9kmh
24 %
za
24 °
zo
21 °
ma
19 °
di
17 °
wo
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!