- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsGewonden bij verkeersongevallen in Vlissingen

Gewonden bij verkeersongevallen in Vlissingen

- Advertentie -

Bij twee aparte verkeersongevallen zijn vrijdagochtend in Vlissingen twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd.

Rond 10.00 uur vond er op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan een aanrijding plaats tussen een personenauto en een busje. Volgens een politiewoordvoerster raakte een van de bestuurders gewond. De gewonde is door ambulancemedewerkers onderzocht en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

Rond 10.30 uur vond er op de Paul Krugerstraat nabij het stadhuis een eenzijdig ongeval plaats waarbij een scooterrijder gewond raakte. Het slachtoffer is met onbekende verwoningen per ambulance naar de huisartsenpost (HAP) in Middelburg gebracht. Waardoor de scooterrijder precies ten val kwam, is onduidelijk.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
23.8 ° C
25.6 °
22.8 °
67 %
2.9kmh
24 %
za
24 °
zo
21 °
ma
19 °
di
17 °
wo
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!