- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie beukt deur in voor medische spoedhulp in Badhuisstraat

Politie beukt deur in voor medische spoedhulp in Badhuisstraat

- Advertentie -

De politie heeft vrijdag tegen de avond een deur van een woning aan de Badhuisstraat geforceerd met een stormram omdat een bewoner van het pand dringend medische hulp nodig had.

Opgeroepen ambulancemedewerkers kregen geen toegang, de man in kwestie was kennelijk niet in staat zijn huisdeur op de eerste verdieping te openen. Daarom werd de politie ingeschakeld. Met behulp van de stormram kon het medische team alsnog naar binnen.

- Advertentie -

Na behandeling in het appartement is het slachtoffer door een brandweerteam met de hoogwerker naar beneden gehaald (foto onder) en vervolgens met spoed overgebracht, per ambulance, naar het ziekenhuis in Goes.

Omdat er geen verdachte omstandigheden waren, verrichtte de politie geen onderzoek, wel bleven de agenten bij het pand totdat een bedrijf ter plekke kwam voor het repareren van de huisdeur.

- Advertentie -
Cornelis van der Jagt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

Weerbericht

Vlissingen
licht bewolkt
19.9 ° C
21.2 °
19 °
77 %
4.6kmh
33 %
za
23 °
zo
21 °
ma
18 °
di
16 °
wo
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!