- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsVoetganger gewond na aanrijding door wielrenner

Voetganger gewond na aanrijding door wielrenner

- Advertentie -

Een vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij op de Boulevard Bankert door een wielrenner werd aangereden. De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond plaats rond 12.45 uur op de kruising van de Boulevard Bankert met de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. Mogelijk zagen het slachtoffer en de wielrenner elkaar op de kruising over het hoofd. Politie en een ambulanceteam werden opgeroepen.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie liep het slachtoffer een wond aan haar arm en een bult op haar hoofd op. De wielrenner kwam met de schrik vrij. De vrouw, die in de buurt woonde, werd thuis door medewerkers van de ambulance onderzocht. Hierna is ze voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Volgens de zegsman van de politie zal er morgen contact met een arts plaatsvinden om het letsel van de vrouw te beoordelen. De politie gaat ervan uit dat het een kwestie is voor de verzekering.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
13.8 ° C
14.4 °
12.2 °
93 %
3.2kmh
11 %
za
23 °
zo
21 °
ma
18 °
di
16 °
wo
15 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!