- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsAuto volledig uitgebrand aan Edisonweg Vlissingen

Auto volledig uitgebrand aan Edisonweg Vlissingen

- Advertentie -

De brandweer uit Oost-Souburg is zondagavond ingezet voor een autobrand in Vlissingen. De wagen brandde volledig uit. Ook een deel van een naastgelegen heg vatte vlam.

De autobrand werd rond 21.50 uur opgemerkt aan de Edisonweg in Vlissingen. Een personenauto welke op een parkeerstrook stond op de hoek met de Prins Hendrikweg brandde volledig uit. De brandweer uit Oost-Souburg werd met spoed opgeroepen samen met de politie.

- Advertentie -

Tijdens de brand werden er veel luide knallen gehoord vanuit de brandende auto. De zwarte rook was in de wijde omgeving goed zichtbaar. De brandweer slaagde erin om het vuur binnen korte tijd te doven. Rond 22.08 uur was de brand grotendeels geblust. Wel werd er nog nageblust, vooral onder de motorkap.

Volgens de politie gaat het niet om brandstichting. Verder onderzoek is daarom niet nodig.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
13.8 ° C
14.4 °
12.2 °
93 %
3.2kmh
11 %
za
23 °
zo
21 °
ma
18 °
di
16 °
wo
15 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!