- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsGewonde bij vechtpartij, politie verricht meerdere arrestaties

Gewonde bij vechtpartij, politie verricht meerdere arrestaties

- Advertentie -

Bij een vechtpartij vanavond in het Middengebied raakte iemand gewond. Kort na het incident verrichtte de politie meerdere arrestaties.

Rond 20.30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een steekpartij op de Bloemenlaan in Vlissingen. Meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam werden opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een gewonde.

- Advertentie -

Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, troffen agenten inderdaad een gewonde man aan op de Bloemenlaan. Volgens de politie bleek er echter geen sprake te zijn van een een steekpartij maar zou het gaan om een vechtpartij. Het slachtoffer is door medewerkers van de ambulance verzorgd en zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een politiewoordvoerder was de man mishandeld, maar aanspreekbaar.

Agenten verrichtten even later drie aanhoudingen om de hoek bij een woning aan de Anjelierenlaan. De drie verdachten, allemaal mannen, werden één voor één uit een woning gehaald onder dreiging van een taser. Ook een politiehond werd ingezet. Nadat de drie verdachten uit de woning waren gehaald en geboeid waren, haalden agenten ook twee honden uit de woning. Rond 21.15 uur mocht één van de drie verdachten weer gaan, de andere twee zijn afgevoerd en overgebracht naar Torentijd.

De Anjelierenlaan werd direct vanuit de richting van de Bloemenlaan afgesloten vanwege het incident. Omstreeks 21.30 uur werd de afzetting weer opgeheven. Tegen 22.00 uur namen medewerkers van de dierenambulance de twee honden mee.

De drie mannen die kort na het steekincidenten werden aangehouden. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
15.5 ° C
16.1 °
14 °
85 %
3.3kmh
0 %
za
23 °
zo
21 °
ma
20 °
di
16 °
wo
15 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!