- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsSlachtoffer vechtpartij Bloemenlaan is 38 jaar

Slachtoffer vechtpartij Bloemenlaan is 38 jaar

- Advertentie -

De man die gisteravond in het Middengebied werd mishandeld is een 38-jarige Vlissinger. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

De mishandeling vond even voor 20.30 uur plaats op de Bloemenlaan in Vlissingen. De melding van de vechtpartij kwam bij de politie binnen als een steekpartij. Hiervan bleek echter geen sprake te zijn.

- Advertentie -

De politie trof op de Bloemenlaan het 38-jarige slachtoffer aan. Hij was volgens de politie bewerkt met een voorwerp, maar wel aanspreekbaar. Later werd de man met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Om de hoek, voor een woning aan de Anjelierenlaan, hield de politie kort na het incident drie mannen aan. Eén van de drie werd vrij snel alweer vrijgelaten. De andere twee verdachten, een man van 27 jaar uit Middelburg en een 35-jarige man uit Terneuzen, werden geboeid afgevoerd en overgebracht naar Torentijd.

Twee honden die in de woning zaten, werden later op de avond door medewerkers van de dierenambulance opgehaald.

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
15.5 ° C
16.1 °
14 °
85 %
3.3kmh
0 %
za
23 °
zo
21 °
ma
20 °
di
16 °
wo
15 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!