- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsBestuurster fatbike (18) naar ziekenhuis na botsing met auto

Bestuurster fatbike (18) naar ziekenhuis na botsing met auto

- Advertentie -

Een 18-jarige vrouw uit Vlissingen is gisteravond in Oost-Souburg gewond geraakt nadat zij met haar fatbike op een afslaande auto botste. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond half twaalf op de Burgemeester Stemerdinglaan ter hoogte van de afslag naar de Steenwijkstraat. Volgens een politiewoordvoerster botste de bestuurster van de fatbike op een voertuig welke op dat moment wilde afslaan.

- Advertentie -

De bestuurster van de personenauto raakte niet gewond. Wel moest de betrokkenen een blaastest worden afgenomen. Hieruit kwamen verder geen bijzonderheden. Nadat het slachtoffer was onderzocht door medewerkers van de ambulance, werd besloten haar over te brengen naar het ziekenhuis. De beschadigde fatbike is door agenten meegenomen.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
22.4 ° C
24 °
21.6 °
61 %
6.7kmh
0 %
vr
21 °
za
23 °
zo
20 °
ma
20 °
di
17 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!