- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsDiefstal uit auto snel opgelost dankzij camerabeelden

Diefstal uit auto snel opgelost dankzij camerabeelden

- Advertentie -

De politie hield gisteren een 26-jarige man uit Vlissingen aan. Hij wordt verdacht van het stelen van een handtas uit een auto die geparkeerd stond bij een supermarkt aan de Gildeweg.

De eigenaresse van de tas parkeerde rond 19.30 uur haar auto en ging boodschappen doen. Toen ze terugkwam, ontdekte ze dat haar handtas verdwenen was. Ze ging direct naar de supermarkt en vroeg of de diefstal op camerabeelden te zien was. Dat bleek het geval.

- Advertentie -

De politie werd ingeschakeld en een getuige herkende de dader op de beelden. Nog diezelfde avond arresteerden agenten de verdachte in zijn woning aan de Oosterhavenweg, waar ook de gestolen tas werd gevonden.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
14.7 ° C
15 °
13.3 °
94 %
5.1kmh
0 %
vr
22 °
za
23 °
zo
22 °
ma
19 °
di
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!