- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsBrandje in portiekwoning Paauwenburg snel geblust

Brandje in portiekwoning Paauwenburg snel geblust

- Advertentie -

De brandweer is vanmiddag met spoed uitgerukt voor een brandje in een woning in Vlissingen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

De beroepsbrandweer uit Middelburg is dinsdagmiddag rond 16.15 uur gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Lieftinckstraat in Vlissingen. Een tankautospuit en een ladderwagen werden met spoed opgeroepen samen met een rapid responder van de ambulancedienst en de politie.

- Advertentie -

Na aankomst van de brandweer bleek de brand te woeden in een portiekwoning. Het vuur was snel onder controle. De opgeroepen verpleegkundige van de ambulancedienst hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Wat de oorzaak van de brand was, is onduidelijk.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
14.7 ° C
15 °
13.3 °
94 %
5.1kmh
0 %
vr
22 °
za
23 °
zo
22 °
ma
19 °
di
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!