- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsMes in beslag genomen na ruzie op Beatrixlaan

Mes in beslag genomen na ruzie op Beatrixlaan

- Advertentie -

Zeven agenten onder wie twee hondengeleiders zijn vanavond ingezet voor een ruzie op de Beatrixlaan in Vlissingen. De ruzie dreigde rond half acht uit de hand te lopen, volgens de persoon die 112 belde, zwaaide iemand met een mes.

Het voorval trok veel bekijks van buurtbewoners. Volgens een van hen was er flink gescholden, geduwd en geslagen, toch raakte niemand gewond. Een politiewoordvoerder laat weten dat zowel jongeren als volwassenen buiten op straat heibel kregen en dat agenten rond 19.40 uur inderdaad een mes in beslag namen. Hoewel de agenten een jongen en een vrouw op de korrel namen, lijkt het erop dat er geen aanhoudingen zijn verricht.

- Advertentie -

De politie bracht twee zogenoemde traumabeertjes naar binnen in een woning. Mogelijk waren dus kinderen getuigen geweest van de ruzie.

Om kwart over acht vertrok een van de aanwezige politie-eenheden met zwaailicht en sirene naar een appartementencomplex bij het stadhuis. Daar moest een binnendeur worden opengebeukt voor een medisch noodgeval.

- Advertentie -
Cornelis van der Jagt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
17.3 ° C
18 °
16.6 °
85 %
6.7kmh
11 %
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °
di
14 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!