- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie betrapt man in leegstaand pand in centrum Vlissingen

Politie betrapt man in leegstaand pand in centrum Vlissingen

- Advertentie -

De politie trof gisteravond in een leegstaand pand in het centrum van Vlissingen een man aan. Hij kon niet verder rijden met zijn auto en wilde in het pand overnachten.

Een oplettende omwonende meldde bij de politie dat er in een leegstaand pand achter de HEMA aan de Oude Markt een man aan het overnachten was. Toen de politie polshoogte ging nemen, troffen zij inderdaad een man aan.

- Advertentie -

De man was op bezoek in Nederland, maar kon niet meer verder rijden met zijn auto. Daarom besloot hij het leegstaande gebouw te betreden om er de nacht door te kunnen brengen. De man was in het bezit was van een creditcard, maar vond de trein terug naar Frankrijk te duur.

Hij heeft een bekeuring gekregen.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
16.8 ° C
17.2 °
15.1 °
88 %
5.7kmh
12 %
do
22 °
vr
22 °
za
22 °
zo
19 °
ma
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!