- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsVrouw gewond bij schietpartij Van Dishoeckstraat Vlissingen

Vrouw gewond bij schietpartij Van Dishoeckstraat Vlissingen

- Advertentie -

Aan het einde van de middag vond er in de Van Dishoeckstraat een schietpartij plaats waarbij een vrouw gewond is geraakt. Getuigen zouden meerdere schoten hebben gehoord.

Getuigen zouden rond 16.30 uur vier of vijf schoten hebben gehoord in de omgeving van de Van de Spiegelstraat en het Van Nispenplein. Meerdere politie-eenheden, een rapid responder en een ambulance werden opgeroepen. Rond 16.45 uur werd een vrouw door de ambulancedienst met de brancard uit een woning gehaald aan de Van Dishoeckstraat. Ze kreeg zuurstof toegediend, maar was wel bij bewustzijn. Even later werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

De omgeving werd direct afgezet met politie-lint. Agenten zochten op straat naar kogelhulzen en plaatsten voor de woning waaruit het slachtoffer werd gehaald pylonnen om gevonden hulzen te markeren.

Volgens de politie is de vermoedelijke dader gevlucht in een zilvergrijze auto. De politie is naar het voertuig en de twee inzittenden op zoek. Een helikopter van de politie werd ook opgeroepen en cirkelde rond 17.00 uur boven Arnemuiden. Volgens een politiewoordvoerder is het voertuig van de verdachte nog niet aangetroffen. Even later vertrok de helikopter in de richting van Vlissingen om hier na een korte zoekslag ook weer te vertrekken richting Bergen op Zoom.

- Advertentie -

De forensische opsporing van de politie zal ter plekke sporenonderzoek doen. “Tijdens het schietincident waren er veel mensen aanwezig op straat. We vragen daarom mensen die iets gezien hebben om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook is het mogelijk dat er beelden staan op camera’s of deurbellen in de omgeving”, aldus politiewoordvoerder Rob Luijten.

Zie ook:
Arrestaties in Rotterdam voor schietpartij Van Dishoeckstraat (31-08-2024)

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
16.8 ° C
17.2 °
15.1 °
88 %
5.7kmh
12 %
do
22 °
vr
22 °
za
22 °
zo
19 °
ma
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!