- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsRuzie en gewonde bij verkeersongeval Westerzicht

Ruzie en gewonde bij verkeersongeval Westerzicht

- Advertentie -

Zaterdagmiddag raakte een persoon gewond bij een verkeersongeval in Vlissingen. Door de aanrijding ontstond ruzie tussen de betrokkenen. De Koninklijke Marechaussee moest ingrijpen.

Het ongeval gebeurde rond 17.15 uur in Westerzicht. Omdat op dat moment veel politie bezig was met het schietincident in de van Dishoeckstraat ging de Koninklijke Marechaussee samen met een ambulanceteam ter plaatse.

- Advertentie -

Tussen de betrokken partijen ontstond volgens een woordvoerder van de politie ruzie. De agenten van de Koninklijke Marechaussee hebben de situatie rustig weten te houden en konden erger voorkomen. Het slachtoffer werd door medewerkers van de ambulance nagekeken en overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat er precies is voorgevallen is niet geheel duidelijk.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
15.7 ° C
16.2 °
14.4 °
90 %
5.1kmh
20 %
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °
di
14 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!