- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie arresteert vier fietsendieven in Vlissingen

Politie arresteert vier fietsendieven in Vlissingen

- Advertentie -

De politie heeft zaterdagmiddag in totaal vier fietsendieven aangehouden. Eén van de dieven bleek ook nog een gevangenisstraf van 80 dagen uit te moeten zitten.

De politie kreeg gistermiddag een melding dat er op het station in Vlissingen een heterdaad fietsendiefstal zou plaatsvinden. De politie wist in korte tijd de dieven te arresteren.

- Advertentie -

Kort na deze aanhouding kwam er nog een melding binnen van een heterdaad fietsendiefstal bij het Nollepad in Vlissingen. Door een getuige was gezien dat twee mannen met een slijptol bezig waren om een fietsslot open te breken. De agenten gingen met spoed ter plaatse en troffen, dankzij een goed doorgegeven signalement, de verdachten even verderop aan de Burgemeester Van Woelderenlaan lopend aan. Ook deze verdachten konden snel worden aangehouden.

Eén van de aangehouden verdachten bleek nog een gevangenisstraf van 80 dagen te moeten uitzitten. Volgens de politie zal de recherche de zaak verder onderzoeken.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
15.7 ° C
16.2 °
14.4 °
90 %
5.1kmh
20 %
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °
di
14 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!