- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsBrand op duinen bij Nollestrand snel onder controle

Brand op duinen bij Nollestrand snel onder controle

- Advertentie -

Boven op het duin tussen het fietspad richting Dishoek en het Nollestrand is vanavond brand ontstaan, hoewel de vlammen flink oplaaiden, wist de Vlissingse brandweer het vuur snel te blussen.

De eerste melding even na 22.00 uur repte van het Nollehoofd, maar vanaf de Boulevard was duidelijk zichtbaar dat verderop iets brandde. Een politiewagen reed over het duinfietspad om de juiste locatie te vinden. Twee jongens verklaarden dat ze omhoog naar het vuur liepen om te kijken wat er gebeurde, totdat ze een zwarte slaapzak zagen, argwaan kregen en terugkeerden naar het fietspad. Overigens waren zij niet de 112-bellers.

- Advertentie -

Kort na de melding was een knal hoorbaar uit de richting van de vuurhaard.

De brandweer van post Olympiaweg reed ook via het duinfietspad aan. Eén slang met hoge druk volstond. Er kwam nog wel een waterwagen ter plekke voor als het mis zou gaan.

- Advertentie -
Cornelis van der Jagt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
15.7 ° C
16.2 °
14.4 °
90 %
5.1kmh
20 %
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °
di
14 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!