- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsAutomobilist zonder verlichting blijkt drankrijder te zijn

Automobilist zonder verlichting blijkt drankrijder te zijn

- Advertentie -

De politie heeft gisteravond een man aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Agenten kwamen de man op het spoor omdat hij zijn autolichten niet aan had.

Agenten zagen de 32-jarige man uit Vlissingen zondagavond rond 23.30 uur rijden op de Paauwenburgweg in Vlissingen. Omdat de automobilist zijn verlichting niet aan had, viel de man op en werd hij onderworpen aan een controle. Na een blaastest bleek de man onder invloed van alcohol te verkeren. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

- Advertentie -

Uit een uitgebeurde ademanalyse bleek dat de man 225 Ugl blies. Het maximale wat is toegestaan betreft 2020 Ugl. Volgens een politiewoordvoerster is tegen de man proces-verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een rijverbod opgelegd.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
17.3 ° C
18 °
16.6 °
85 %
6.7kmh
11 %
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °
di
14 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!