- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsSchade bij kop-staartbotsing Paul Krugerstraat

Schade bij kop-staartbotsing Paul Krugerstraat

- Advertentie -

Bij een kop-staartbotsing op de Paul Krugerstraat in Vlissingen zijn vanmiddag drie auto’s beschadigd geraakt. Niemand raakte door de aanrijding gewond.

Het ongeval gebeurde vanmiddag even voor 15.30 uur op Paul Krugerstraat bij de kruising met de Industrieweg op de weghelft richting de Keersluisbrug. Twee auto’s en een werkbusje liepen schade op door een kop-staartbotsing.

- Advertentie -

Vermoedelijk moest het de automobilist in het werkbusje plotseling stoppen met als gevolg dat de achterliggende auto’s op elkaar klapte. Volgens een politiewoordvoerster werden twee van de drie auto’s getakeld door een bergingsbedrijf. Bij de bestuurders is een drugs- alcoholtest afgenomen. Voor zover bekend kwamen hier geen bijzonderheden uit.

De politie heeft op de Badhuisstraat bij de watertoren verklaringen opgenomen van twee personen die het ongeval vermoedelijk hebben zien gebeuren. Vanwege de drukte regelde de politie het verkeer omdat de rijbaan richting de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg afgesloten was. De gemeente heeft het wegdek gereinigd.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
17.3 ° C
18 °
16.6 °
85 %
6.7kmh
11 %
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °
di
14 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!