- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsMan verschanst zich op dak van woning Irislaan

Man verschanst zich op dak van woning Irislaan

- Advertentie -

Een verwarde man heeft zich maandagmiddag verschanst op een dak van een woning aan de Irislaan in Vlissingen. Meerdere hulpdiensten waren aanwezig in de straat.

Even voor 16.30 uur klom een man op het dak van zijn woning aan de Irislaan in Vlissingen. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse samen met de ambulancedienst en een ladderwagen van de brandweer.

- Advertentie -

Omdat agenten de man van het dak wilden halen, vluchtte hij verder op een hoger gelegen huizenblok. De man nam zelf per telefoon contact op met de meldkamer en heeft zeker een uur met een onderhandelaar van de politie aan de telefoon gehangen. Pogingen om de man veilig van het dak te krijgen mislukten. Volgens een buurtbewoner is dit al de derde keer in een week dat de man voor onrust zorgt.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
23.1 ° C
24.6 °
22.2 °
67 %
8.2kmh
0 %
do
22 °
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!