- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie waarschuwt voor verdachte situaties in gemeente Vlissingen

Politie waarschuwt voor verdachte situaties in gemeente Vlissingen

- Advertentie -

Dinsdagmiddag heeft de politie via Burgernet gewaarschuwd voor verdachte situaties in de gemeente Vlissingen. De politie heeft meerdere fraudemeldingen ontvangen.

Het bericht werd vanmiddag rond 16.15 uur verstuurd en was gericht aan de inwoners van Vlissingen en Oost-Souburg. “De politie vraagt u in uw omgeving extra alert te zijn op verdachte situaties”, zo staat er in het bericht op Burgernet.

- Advertentie -

De politie zou rond 16.00 uur meerdere meldingen hebben gehad van mensen die werden opgebeld door iemand die zich voordoet als een politieagent. Rond 20.00 uur vanavond was de melding nog altijd actief. “Vertrouwt u het niet, bel dan direct 112”, aldus de politie.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!

Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
16.8 ° C
17.3 °
15.6 °
75 %
6.7kmh
92 %
ma
17 °
di
19 °
wo
21 °
do
22 °
vr
22 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!