- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsDode en zwaargewonde bij schietincident Visodeweg Vlissingen

Dode en zwaargewonde bij schietincident Visodeweg Vlissingen

- Advertentie -

Na een melding van een schietpartij op de Visodeweg in Vlissingen is een overleden persoon aangetroffen. Een andere persoon raakte zwaargewond.

Rond 13.00 uur werd op de Visodeweg een overleden persoon aangetroffen samen met een zwaargewonde. Hierop werden direct meerdere hulpdiensten opgeroepen waaronder de traumahelikopter uit Rotterdam. De twee slachtoffers lagen naast een zwarte personenauto. De politie ging al direct uit van een schietpartij en agenten in kogelwerende vesten kwamen ter plekke.

- Advertentie -

Omstreeks 13.40 uur landde de opgeroepen traumahelikopter op een weiland naast de Visodeweg. Rond 13.45 uur werd het zwaargewonde slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook de MMT-arts ging mee in de ambulance. Even later vertrok ook de traumahelikopter richting het Adrz in Goes om de trauma-arts weer op te halen.

Via 'X' maakt de politie bekend dat het onderzoek in volle gang is. Medewerkers van de forensische opsporing kwamen ter plaatse om onderzoek te doen op de plaats delict. De omgeving was daarom geruime tijd afgesloten. Over de identiteit doet de politie momenteel geen mededelingen. Mensen die iets gehoord of gezien hebben kunnen zich bij de politie melden.

- Advertentie -

December vorig jaar vond er in die omgeving ook een schietincident plaats. Hierbij raakte één persoon gewond. Toen werd onder andere een politiehelikopter ingezet om eventuele daders op te sporen.

De traumahelikopter landde bij het ADRZ in Goes. © Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier

Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
16.8 ° C
17.2 °
15.1 °
88 %
5.7kmh
12 %
do
22 °
vr
22 °
za
22 °
zo
19 °
ma
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!