- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsVlissinger (26) aangehouden voor schietincident Middelburg

Vlissinger (26) aangehouden voor schietincident Middelburg

- Advertentie -

De politie heeft afgelopen woensdagavond een 26-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident afgelopen juli in Middelburg. Een arrestatieteam (AT) arresteerde de man in een woning aan de Meanderlaan in Middelburg.

Op dinsdagavond 9 juli bleek op de Regentenlaan in Middelburg een schietincident te zijn geweest. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in. Dat onderzoek leidde op woensdag 10 juli tot de aanhouding van twee verdachten. Op de A29 ter hoogte van de Haringvlietbrug hielden politieagenten die dag een 30-jarige man uit Vlissingen en een 26-jarige man uit Vlissingen aan op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Zij zitten nog vast.

Afgelopen woensdag viel een arrestatieteam een flatwoning aan de Meanderlaan in Middelburg binnen en hield opnieuw een verdachte aan, een 26-jarige man uit Vlissingen. Kort na de arrestatie doorzocht de politie een personenauto en een garagebox aan de Meanderlaan. De verdachte zit voor nader onderzoek en verhoor vast. De politie zet het onderzoek naar het schietincident voort.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier

Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
16.8 ° C
17.3 °
15.6 °
75 %
6.7kmh
92 %
ma
17 °
di
19 °
wo
21 °
do
22 °
vr
22 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!