- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsFietser loopt beenletsel op bij ongeval Oost-Souburg

Fietser loopt beenletsel op bij ongeval Oost-Souburg

- Advertentie -

Bij een ongeval in Oost-Souburg is vrijdagmiddag een fietser lichtgewond geraakt. Het slachtoffer liep door de aanrijding beenletsel op maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde even na 15.30 uur midden op het kruispunt van de Bermweg met de Kanaalstraat in het dorp. Meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam werden met spoed opgeroepen.

- Advertentie -

De bestuurder van een grijze personenauto zag mogelijk de fietsende man over het hoofd met als gevolg een botsing. Het slachtoffer kreeg van ambulancemedewerkers verband om zijn onderbeen en voet en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De fiets van het slachtoffer liep door de aanrijding schade op. Zo brak het zadel af en raakte het voorwiel krom. De fiets van de man werd door de politie meegenomen. Beide partijen regelden onderling de schade.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier

Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
16.8 ° C
17.3 °
15.6 °
75 %
6.7kmh
92 %
ma
17 °
di
19 °
wo
21 °
do
22 °
vr
22 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!