- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsDodelijk slachtoffer schietincident Visodeweg is 28-jarige man uit Goes

Dodelijk slachtoffer schietincident Visodeweg is 28-jarige man uit Goes

- Advertentie -

Het dodelijke slachtoffer van het schietincident donderdagmiddag op de Visodeweg in Vlissingen is een 28-jarige man uit Goes. Dat maakte de politie zojuist bekend. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart.

Bij het schietincident wat donderdagmiddag rond 13.00 uur plaatsvond op de Visodeweg in Vlissingen raakte ook een andere man zwaargewond. Volgens de politie is hij 29 jaar, maar is zijn woonplaats nog onbekend. Voor het zwaargewonde 29-jarige slachtoffer werd donderdag de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De politie trof de het dodelijke slachtoffer samen met de 29-jarige man naast een zwarte personenauto aan.

- Advertentie -

Het onderzoek naar het schietincident is volop bezig. Zo riep de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) bijeen. Volgens een politiewoordvoerster is er kort voor of na het schietincident een witte auto gezien. Mensen die meer kunnen vertellen over deze witte auto of een andere tip over deze zaak willen doorgeven kunnen zich melden bij de politie.

Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen kondigde gisteren aan strengere maatregelen te willen nemen. Zo denkt hij erover om een veiligheidsrisicogebied in te gaan stellen naar aanleiding van de vele schietincidenten de afgelopen tijd. In een veiligheidsrisicogebied kunnen mensen preventief gefouilleerd worden.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!

Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
16.8 ° C
17.3 °
15.6 °
75 %
6.7kmh
92 %
ma
17 °
di
19 °
wo
21 °
do
22 °
vr
22 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!