- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsOnbekende sticht brand bij garagebox Lieftinckstraat

Onbekende sticht brand bij garagebox Lieftinckstraat

- Advertentie -

Brandweer en politie zijn zondagavond uitgerukt voor een brandje bij een garagebox in Paauwenburg. De brand was volgens een omwonende aangestoken.

De brand werd rond 20.40 uur ontdekt vlak voor een garagebox aan de Lieftinckstraat in Vlissingen. In eerste instantie werd de vrijwillige brandweer uit Vlissingen zonder spoed opgeroepen, maar eenmaal aanrijdend werd toch besloten met zwaailicht en sirene te gaan rijden vanwege de kans dat het vuur zou overslaan naar de garagebox of de bovenliggende woningen. Ook de politie kwam ter plekke.

- Advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse was, werd het vuurtje (foto onder) met één straal hoge druk afgeblust. Om er zeker van te zijn dat het vuur niet door de deur van de garagebox was gedrongen, werd deze geforceerd met een betonschaar. Na controle bleek hiervan geen sprake. Wel raakte de toegangsdeur van de garage beschadigd door het brandje. Een omwonende verklaarde tegenover de brandweer dat “een heel nare man” het brandje had gesticht.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!

Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
zeer lichte bewolking
16.8 ° C
17.2 °
15.1 °
88 %
5.7kmh
12 %
do
22 °
vr
22 °
za
22 °
zo
19 °
ma
16 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!