- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie zoekt verdachten naar aanleiding van explosie bij woning Oost-Souburg

Politie zoekt verdachten naar aanleiding van explosie bij woning Oost-Souburg

- Advertentie -

De politie is op zoek naar twee personen die in de nacht van zaterdag op zondag een explosief door een brievenbus van een woning in Oost-Souburg hebben gegooid. Er raakte niemand gewond.

Op camerabeelden is te zien dat twee onbekenden, helemaal donkergekleed met gezichtsbedekking, rond 03.00 uur een explosief door de brievenbus van de woning aan de Eemstraat gooien. De voordeur raakte hierdoor flink ontzet. Volgens een woordvoerster van de politie raakte ook de gevel van de woning en de hal flink beschadigd.

- Advertentie -

Een Teamleider CBRN-explosieven Veiligheid (TEV) kwam ter plaatse en de omgeving werd met politielinten afgesloten. De forensische opsporing zal volgens de zegsvrouw van de politie onderzoek doen of er daadwerkelijk een explosief is gebruikt of dat het om vuurwerk gaat.

Rond 04.45 uur was het onderzoek ter plaatse afgerond en kon de straat weer worden vrijgegeven. Mensen die meer weten of camerabeelden hebben waarop het voorval is te zien, worden verzocht contact op te nemen met de politie die de zaak in onderzoek heeft.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!

Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
17.6 ° C
18.3 °
15.6 °
78 %
5kmh
0 %
za
23 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °
wo
15 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!