- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsVlissinger (23) aangehouden voor schietpartij Van Dishoeckstraat

Vlissinger (23) aangehouden voor schietpartij Van Dishoeckstraat

- Advertentie -

Afgelopen zaterdag arresteerde de politie een 23-jarige Vlissinger op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident onlangs in de Van Dishoeckstraat. Hierbij raakte een vrouw gewond. Het is de vierde verdachte die is gearresteerd in dit rechercheonderzoek.

De verdachte is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en die heeft beslist dat hij langer vast blijft. Het rechercheonderzoek gaat verder.

- Advertentie -

Eerder hield de politie na een achtervolging in Rotterdam direct na het incident drie mannen aan. Twee van hen zitten nog vast, de andere man is vrijgelaten maar is nog wel verdachte.

Het schietincident gebeurde die zaterdagmiddag rond 16.30 uur. Ter plekke vonden agenten een bloedspoor en kogelhulzen. In een woning werd het gewonde slachtoffer aangetroffen. Tijdens sporenonderzoek bleek ook een auto in de nabijgelegen Van de Spiegelstraat te zijn beschoten. Duikers van het arrestatieteam hebben diezelfde avond in het water bij het Scheldekwartier aan de Peperdijk naar een vuurwapen gezocht. Dit leverde uiteindelijk niets op.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier

Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
23.1 ° C
24.6 °
22.2 °
67 %
8.2kmh
0 %
do
22 °
vr
22 °
za
22 °
zo
21 °
ma
18 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!