- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsBelastingdienst int ruim 32 duizend euro bij grote verkeerscontrole

Belastingdienst int ruim 32 duizend euro bij grote verkeerscontrole

- Advertentie -

De politie hield maandagavond in het havengebied Vlissingen-Oost een grote verkeerscontrole. Door de Belastingdienst werd ruim 32.000 euro aan achterstallige betalingen geïnd.

Volgens de politie werd de controle gehouden door studenten van de politieacademie in het kader van hun opleiding. Bij de controle sloten ook de Douane, Belastingdienst en de Koninklijke Marechaussee aan.

- Advertentie -

In zeker dertien gevallen maakte de politie een proces-verbaal op van de volgende zaken: Bezit van softdrugs, rijden met een onverzekerd voertuig en rijden met een voertuig met een WOK-status (wachten op keuren).

Tevens werden vijf bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen. Ook werd een automobilist betrapt op het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. “Dit zijn misdrijven volgens de Wegenverkeerswet en de officier van Justitie bepaalt hierbij de strafmaat”, aldus de politie.

Naast diverse overtredingen controleerde de politie ook een persoon die gesignaleerd bleek te staan voor een aanhouding buiten heterdaad. Deze persoon is overgebracht naar Torentijd voor voorgeleiding en verhoor.

De Belastingdienst legde in totaal op 9 voertuigen beslag vanwege achterstallige betalingen en werd aansluitend nog €32.355 geint aan belastingschulden.

De politie spreekt van een productieve controle waarbij de focus lag op ondermijning. “Alle betrokken partners kijken met een tevreden gevoel terug op een geslaagde controle!”

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!

Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
22.4 ° C
24 °
21.6 °
61 %
6.7kmh
0 %
vr
21 °
za
23 °
zo
20 °
ma
20 °
di
17 °



Ook uw banner hier? Neem dan contact met ons op!