- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsPolitie vindt nepvuurwapen na melding schietpartij

Politie vindt nepvuurwapen na melding schietpartij

- Advertentie -

Na een melding van een schietincident op de Bloemenlaan in Vlissingen heeft de politie een verdachte kunnen aanhouden. In zijn woning werd een nep-vuurwapen gevonden.

Vrijdagavond kort na 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er met een vuurwapen werd geschoten op de Bloemenlaan in Vlissingen ter hoogte van de Crocuslaan. Een meldster zou een knal hebben gehoord en haar zoon zou iemand met een vuurwapen hebben zien weglopen richting de Leliënlaan. Eenmaal ter plaatste treft de politie alleen een achtergebleven fiets aan. Van daders of slachtoffers ontbreekt op dat moment ieder spoor.

- Advertentie -

Een getuigen verklaart dan dat hij zag dat er twee fietsers hard achter elkaar fietsend de Bloemenlaan in kwamen gereden waarbij de achterste fietser plots met een wapen op de voorste fietser schoot. Deze voorste fietser laat dan zijn fiets vallen en gaat er vandoor.

Op basis van deze eerste bevindingen heeft de politie verder onderzoek ingesteld waarbij onder meer camera’s in de buurt werden bekeken. Daarop is het tweetal duidelijk te zien en de schutter wordt door agenten herkend als een 19-jarige inwoner van Vlissingen. Rond 23.30 uur doen de agenten een instap in een woning in de omgeving en houden de 19-jarige verdachte aan. In de woning vinden rechercheurs ook een nepvuurwapen.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Over de aanleiding van het incident is nog geen duidelijkheid.

- Advertentie -
Marijn van de Gruiter
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier

Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
17.7 ° C
18.9 °
17.2 °
82 %
3.8kmh
86 %
vr
17 °
za
15 °
zo
17 °
ma
16 °
di
14 °

Vluchtende winkeldief aangehouden door politie

De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden die in een van de winkels in het winkelcentrum Papegaaienburg een winkeldiefstal had gepleegd.

Lichaam in zee bij Vlissingen is van vermiste zwemmer

Het lichaam wat dinsdagochtend door de politie voor de kust van Vlissingen uit het water is gehaald is van de sinds juli vermiste zwemmer. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

Stoffelijk overschot gevonden in water bij Vlissingen

Vanmorgen is voor de kust van Vlissingen een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van het gevonden lichaam.

Politie zoekt negen mannen vanwege schietincidenten Vlissingen

Vanavond liet de politie in het programma Opsporing Verzocht beelden zien van negen mannen die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietincident afgelopen mei in Vlissingen.

Schade bij botsing tussen auto’s op President Rooseveltlaan

Twee automobilisten zijn zondagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Volgens de politie raakte niemand gewond en was er alleen sprake van materiële schade.

Conflictmelding zorgt voor aanhouding na beledigen agent

Donderdagavond kwam er bij de politie een melding binnen van een conflict in Vlissingen. Van een conflict was echter geen sprake, wel vond iemand het nodig om een agent te beledigen.

Politie arresteert Vlissinger in onderzoek naar illegale zeevisserij

De politie heeft afgelopen dinsdag in Den Haag, Rotterdam en Vlissingen vier verdachten aangehouden, waarna hun woningen zijn doorzocht. De aanhoudingen en doorzoekingen zijn gedaan in het kader van een onderzoek naar de illegale vangst en handel in zeebaars, gevangen vanaf de Oosterscheldekering.