- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsZesendertig jaar oude BMW vat vlam in parkeerkelder Spuistraat

Zesendertig jaar oude BMW vat vlam in parkeerkelder Spuistraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – In parkeergarage De Fonteyne heeft vanmiddag een kort, fel brandje gewoed onder de motorkap van een personenwagen uit 1984.

De vlammen sloegen plotseling uit de auto toen de bestuurder de parkeergarage wilde verlaten. In korte tijd kon het vuur gedoofd worden met een in de kelder standaard aanwezige schuimblusser. De brandweer hoefde na aankomst niets meer te doen.

- Advertentie -

Een medewerker van Kuzee duwde een klein uur later, samen met twee handhavers, het voertuig naar het begin van de helling. Daarna werd de wagen langzaam omhooggetakeld en geborgen (foto boven).

Omdat het brandalarm als gevolg van de rookontwikkeling aanstond, kon geen auto de kelder in. Uitgaand verkeer hoefde alleen te wachten tijdens het omhoogtakelen.

- Advertentie -
Cornelis van der Jagt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

Weerbericht

Vlissingen
bewolkt
13.6 ° C
14 °
12.8 °
94 %
2.1kmh
100 %
vr
16 °
za
16 °
zo
16 °
ma
17 °
di
14 °

Vluchtende winkeldief aangehouden door politie

De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden die in een van de winkels in het winkelcentrum Papegaaienburg een winkeldiefstal had gepleegd.

Lichaam in zee bij Vlissingen is van vermiste zwemmer

Het lichaam wat dinsdagochtend door de politie voor de kust van Vlissingen uit het water is gehaald is van de sinds juli vermiste zwemmer. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

Stoffelijk overschot gevonden in water bij Vlissingen

Vanmorgen is voor de kust van Vlissingen een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van het gevonden lichaam.

Politie zoekt negen mannen vanwege schietincidenten Vlissingen

Vanavond liet de politie in het programma Opsporing Verzocht beelden zien van negen mannen die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietincident afgelopen mei in Vlissingen.

Schade bij botsing tussen auto’s op President Rooseveltlaan

Twee automobilisten zijn zondagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Volgens de politie raakte niemand gewond en was er alleen sprake van materiële schade.

Conflictmelding zorgt voor aanhouding na beledigen agent

Donderdagavond kwam er bij de politie een melding binnen van een conflict in Vlissingen. Van een conflict was echter geen sprake, wel vond iemand het nodig om een agent te beledigen.

Politie arresteert Vlissinger in onderzoek naar illegale zeevisserij

De politie heeft afgelopen dinsdag in Den Haag, Rotterdam en Vlissingen vier verdachten aangehouden, waarna hun woningen zijn doorzocht. De aanhoudingen en doorzoekingen zijn gedaan in het kader van een onderzoek naar de illegale vangst en handel in zeebaars, gevangen vanaf de Oosterscheldekering.